مراسم نکوداشت نیم قرن افتخارتاسیس دانشکده پرستاری و مامایی ۲۳ و۲۴ شهریور ماه ۹۶

صبح پنج شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۶، مراسم با شکوه آیین نکوداشت در دانشکده پرستاری ومامایی برپا شدو فارغ تحصیلان سالهای ۴۷ تا ۹۵یاد و خاطره سالهای کنار هم بودن را با دیداراز موزه اسناد تاریخ دانشکده، تور دانشکده گری،بازدید از مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده و ثبت خاطرات و گرفتن عکس های دسته جمعی و دیدار و یادآوری خاطرات گذشته با یکدیگر تجدید کردند. برنامه شب آیین نکوداشت نیم قرن افتخار در دانشکده، پنجشنبه ۲۳ شهریورماه۱۳۹۶ با شاهنامه خوانی و نقالی، موسیقی سنتی، نورافشانی و در ادامه با رونمایی از تندیس پنجاهمین سال تاسیس دانشکده متبوع ادامه یافت. پایان بخش روز اول برنامه نکوداشت نیم قرن افتخار دانشکده، ضیافت شام ویژه مدعوین بود. آیین نکوداشت نیم قرن افتخار دانشکده، جمعه ۲۴ شهریورماه۱۳۹۶، در تالار فیروزه دانشگاه علوم پزشکی با قرائت قرآن ، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید. خوش آمدگویی رییس دانشکده، سرکار خانم دکتر طالقانی، همراه با بیان سیر تحول نیم قرن افتخار دانشکده پرستاری و مامایی و پاسخ به چرایی برگزاری مراسم نکوداشت بود. سپس سرکار خانم دکتر چنگیز، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی طی سخنان کوتاهی جایگاه دانشکده را در دانشگاه و نظام سلامت در گذشته، حال و آینده تبیین نمود. در ادامه از روسای دانشکده از سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۹۶ تجلیل و تقدیر به عمل آمد.سپس آقای دکتر میرزابیگی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،به تشریح جایگاه دانشکده پرستاری ومامایی در تولید دانش و ارایه خدمت به جامعه در دوره های مختلف پرداخت. بخش های دیگر آیین نکوداشت دانشکده عبارت بود از: اجرای سوگند نمادین توسط اساتید پیشکسوت و فرهیخته، پخش نماهنگ سیر تحول نیم قرن اخیر، فیلم آیین نکوداشت از ایده تا اقدام، اجرای موسیقی سنتی و پاپ و برش کیک پنجاه سالگی و تجلیل ازدست اندرکاران آیین نکوداشت.وبرنامه در ساعت ۱ ظهر به یاد دوران دانشجویی با صرف ناهار دانشجویی به پایان رسید.

سومین جلسه هیات رئیسه مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده پرستاری و مامایی در سال ۹۶

سومین جلسه هیات رئیسه مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده پرستاری و مامایی درتاریخ ۲۰ تیر ماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۰ در سالن شورای آن مرکز برگزار شد طی این جلسه با در خواست کتبی افرادی که قصد عضویت در مجموعه مراکز پرستاری ومامایی را داشتند ، موافقت بعمل آمد،مقرر شد تداوم عضویت این افراد منوط به ارائه حداقل ۲ مقالهpubmed-ISI- scopus با افیلیشن صحیح مرکز در دوسال آتی باشد وافراد پذیرفته شده لاین تحقیقاتی خود را مشخص وبه این مرکز اعلام نمایند.  سپس طرح های دریافتی مورد بررسی قرار گرفت وطرح با عنوان" تبیین فرایند ثبات در نوزادان زودرس و ارائه نظریه: یک مطالعه گراندد تئوری" مطرح و مورد موافقت اولیه جهت ارسال به کارشناسان قرار گرفت،جلسه ساعت ۱۲ پایان یافت.

معرفی سه نفر برتر ارزشیابی درسامانه پژوهشی سال ۹۴

انتخاب ۳نفربرتر ارزشیابی مقالات سال ۱۳۹۴ مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده پرستاری ومامایی نفر اول جناب آقای دکتر مسعود بهرامی نفر دوم جناب آقای دکتر علی ضرغام ونفرسوم خانم پروین بهادران را تبریک عرض نموده وموفقیت روز افزون ایشان را از خداوند منان خواستاریم.

پیام تبریک به جناب آقای دکتر موسی علوی

جناب آقای دکتر موسی علوی رییس محترم مرکز تحقیقات مراقبتهای پرستاری ومامایی و عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری ومامایی، ارتقای شایسته شما از رتبه استادیاری به دانشیاری را تبریک عرض نموده وسلامتی وموفقیت روز افزون شما را از خداوند منان خواستاریم

جلسه هیات رئیسه مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده پرستاری و مامایی

دومین جلسه هیات رئیسه مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده پرستاری و مامایی درتاریخ ۷ خرداد ماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ در سالن شورای آن مرکز برگزار شد و تصمیمات زیر اتخاذ گردید:
۱-ارسال فراخوان طرح های تحقیقاتی ونیز فراخوان عضویت در مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده پرستاری و مامایی به همه اعضای هیئت علمی
۲-برنامه ریزی جهت ارتقاء تعامل با مرکز ملی توسعه علوم پرستاری
۳-ارسال اسامی اعضای مجموعه مراکز به ریاست محترم دانشکده جهت صدور ابلاغ های عضویت در مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده پرستاری و مامایی
جلسه در ساعت ۱۵:۳۰ به اتمام رسید.

صفحه‌ها

اشتراک در مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده پرستاری و مامایی RSS